Rólunk

A Pekko Kft. az elmúlt 10 évben az importálástól a speditőri feladatokon keresztül regionális elosztással is foglalkozott több ágazatban mind saját áruival kapcsolatosan illetve más termékkörrel rendelkező partnerei szármára egyaránt.

2008-tól szélesítettük szolgáltatásainkat, amellyel partnereink disztribúciós hálózatát is erősítjük. Előnyünk, hogy külsős cégként sokkal gyorsabban tudunk reagálni a piaci igényekre, ezért párhuzamosan fejlesztettük a raktári szolgáltatásainkat a termékértékesítés mellett.

Viszonteladói feladatunk a Közép-Kelet európai régió sütő-és cukrásziparának ellátása jó minőségű és az igényeknek megfelelő termékekkel. 2013-óta a svéd Aromatic, BAKELS, Skane-möllan és a finn Laihian Mallas gyártók termékének közismertségének és elterjedésének tudtunk szolgáltatásainkkal hátteret biztosítani és sikereket elérni.

Cégünk nemzetközi, fejlődésorientált és vevő centrikus.

 

A Pekko Kft. üzleti filozófiája

Jó és specifikus szolgáltatás. Szakmai segítségnyújtás annak érdekében, hogy minden partnerünk számára legmegfelelőbbet nyújtsuk. Termékeink használatával nő a termelékenység, kiváló a minőség, elégedett a vásárló! Ha minket választ szolgáltatásainkkal az egyik legjobb outsourcing-ot tudhatja magáénak és úgy fogja érezni, hogy saját cégének a nélkülözhetetlen részeivé váltunk.  Tudjuk, hogy ha megismeri cégünket, szolgáltatásainkat és ajánlott gyártmányainkat akkor biztosan hosszú távon partnerünk lesz.

Az elmúlt 10 év nagy változásokat hozott a szolgáltatásaink spektrumán. Az eddig az oldalunkon működő web vásárlási lehetőséget a http://www.cukraszshop.hu oldalon tudják elérni. A cukrászoknak megkönnyítjük a beszerzéseket valamint a hobby cukrászok, háziasszonyok számára is elérhetővé váltak a professzionális alapanyagok és eszközök.

Termékbemutatóinknak a Bourbon Kreatív Élmény Konyha ad helyszínt. További információk http://bourbonkonyha.hu/

 

A Pekko Kft. raktár szolgáltatója a stockmanager.hu.

joomla template 1.6

Pekko Kft.

Ócsai út 1.
H-1239 BUDAPEST

Tel / Fax: +36 1 287 3944
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.pekko.hu