Partnereink

Kiemelt Közép-európai üzleti lehetőség a Pekko Kft.-vel!

A Pekko Kft. keres megbízható üzleti partnereket, akik hosszútávú piaci stratégiával szeretnék fejleszteni üzleti jelenlétüket Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Szerbiában, Horvátországban, Koszovóban, Bosznia-Hercegovinában, Macedoniában, Montenegroban vagy Szlovénia területén. Közép-Európa gyorsan fejlődő és felzárkózó részében, potenciális külföldi partnerek számára a sok nagy fejlett hálózat gyakorlatilag korlátlan  piaci lehetőségeket jelent a termékeik elhelyezésére. Különös tekintettel a Manufakturális, minőségi gyártók termékeire van igény.

A fogyasztók preferálják az új minőségi márkákat, különösen élelmiszeripar területén azon belül is a pék és cukrászipari területen. A Pekko Kft. tökéletes segítség lehet a külföldi partnereknek, hogy megfelelő  piacokat találjanak a külföldről behozott termékekre, hiszen a sütőiparban tevékenykedik hosszú évek óta, kereskedelmi rálátással rendelkezik a teljes régióra.

A Pekko Kft. 10 éves fennállása alatt folyamatosan elemzi ezeknek az áruknak a dinamikáját a piacon, képes minimalizálni a kockázatokat, és biztosítani tudja partnereinek a növekedést és profitot. Azt is tudja, melyek a sajátosságok minden egyes régióban lebontva. Ezáltal is az egyik  domináns piacvezető az elosztás, a kereskedelem és a logisztika terén.

 A következő szolgáltatásokat tudja biztosítani:
Import
- Kereslet és kínálat exkluzív termékek a partner igényeinek megfelelően.
- Termék értékesítés Európából a külföldi partner védjegyével

Piaci felmérés, termék bevezetés
-Megvizsgálja a lehetőségeket és javaslatokat tesz a forgalmazásra minden régióban
-Főbb szegmensek: nagykereskedők, kiskereskedők, felhasználók, nagy  üzletközpontok, nem hálózati kiskereskedelem, a helyi és regionális hálózatok.
-Termék kategóriák: cukrászipari termékek, pékipari termékek.

Elosztás, disztriburtori tevékenység
- Termék értékesítés a legnagyobb nagykereskedő és kiskereskedő hálózatokban
- Termékek  pontos időben történő kiszállítása az ország minden pontján. Eladás: heti ciklusban.

Komplex logisztikai szolgáltatások
- Raktározási szolgáltatások és letéti szolgáltatások az árukkal kapcsolatban.

Export
- Export esetén felkutatja a termékeket a térség országaiban a partner igényei szerint.
- Áruszállítás.

Várják az olyan  új partnerek jelentkezéseit, akik be kívánnak lépni, és tartósan jelen akarnak lenni a közép-európai térség piacán. A Pekko Kft. az elmúlt egy évtizedben több sikeres közösen megvalósított projektekkel rendelkezik.
Nyitottak az új partnerek felé, kizárólag hosszútávú együttműködés a céljuk. Éves kihelyezhető árualapokban, üzleti lehetőségekben gondolkodnak export-import relációban egyaránt.

joomla template 1.6

Pekko Kft.

Ócsai út 1.
H-1239 BUDAPEST

Tel / Fax: +36 1 287 3944
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.pekko.hu