Új év - Új terv?

A tavalyi évre nem terveztünk hatalmas változtatásokat. Nem bocsátkoztunk ígéretekbe, nem tettünk fogadalmakat. Az akkor meglévő állapotunkat szerettük volna megerősíteni, meglévő termékeink sokszínű felhasználásának bemutatásával.

Az új termékek azonban ránk találtak. A Hungaro Durumrozs Kft. egyedüli budapesti kiszolgálóivá váltunk és a Penta Clean Kft tisztító- és ápolószerei is bekerültek a terméklistánkba. Tematikus bemutatósütéseket szerveztünk tekintettel a nagy érdeklődésre.

Visszagondolva, mindennek mondható a Pekko Kft. 2016-os éve, de változásmentesnek biztosan nem.

Ez a helyzet gondolkodtatott el minket az új, még nagyjából üres naptárak és még teljesen üres jegyzettömbök felett, az évzáró megbeszélésen.

Érdemes olyan célokat kitűzni egy cég életében, aminek nem hogy a végét, de az elejét sem igazán látni? Szükség van e folyton egy új fonálra, amit saját magunk szövünk?
Cégünk mindig is fontosnak tartotta az egyediséget, a személyes kapcsolatokat és azt, hogy ezeknek minden partnernél látszania kell.
Ezeket átgondolva arra a következtetésre jutottunk, hogy 2017-re sem tervezünk nagy változtatásokat.
Igyekszünk minden termékünket 100%-osan támogatni és bemutatni, hogy jelenlegi és leendő partnereink is a tökéletes termékpalettát alakíthassák ki cégük számára.

Kövessenek minket itt honlapunkon vagy Facebook oldalunkon.
Ne maradjanak le egy jó beszállítóról!

Boldog Új Évet!

Pekko Kft.

joomla template 1.6

Pekko Kft.

Ócsai út 1.
H-1239 BUDAPEST

Tel / Fax: +36 1 287 3944
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.pekko.hu