Madarat tolláról céget beszállítójáról

A kereskedelemben egymásra vagyunk utalva. Függőségi viszonyban állunk, aki pedig a sor végén áll, az bizony gyakran nyugtalan életet él.  Ennek a szakmának a számok mellett van még egy fontos alappillére, a BIZALOM.

A minap kaptunk egy levelet egyik partnercégünktől, amiben megköszönik a munkánkat. Nem volt ennek semmi apropója, nem zár be a cég, nem vált profilt és nem is búcsúzkodni szeretett volna. Csak köszönetet mondani a 4 éves együttműködésért.

A cégvezető így fogalmazott:

"Bármilyen hihetetlen, de nyugodtan alszom, mert tudom, hogy holnap is lesz munka, lesznek vevőim és lesztek ti is. A termékeitek is éppen olyanok lesznek, mint tegnap, nem kell váratlan helyzetekre felkészülnöm és folyamatos problémákat megoldanom. Ez a nyugalom átszáll a kollégákra, róluk pedig a vevőkre, akik ennek és a stabil termékminőségnek köszönhetően egyre gyakrabban és egyre többen jönnek."

A levelet kinyomtattuk és nagy becsben tartjuk. Dicsekszünk vele, elmeséljük és itt is közöljük.

A levél megerősített minket abban, hogy jó irányba tartjuk a kormányrudat.

Célunk nem a nagyra törés, csak megbízható beszállítók szeretnénk lenni.

  •         Stabil termékminőség
  •         Folyamatosan bővülő, fejlődő termékkínálat
  •         Elfogadható szállítási feltételek
  •         Precíz, profi, mindig elérhető munkatársak.

Tapasztalataink szerint ezekkel a feltételekkel olyan partnerkapcsolati rendszert tudtunk - és szeretnénk a továbbiakban is - kialakítani, amiben mind nekünk, mind partnereink kényelmes, nyugodt és vidám lehet a munkavégzés.

Ezúton szeretnénk mi is köszönetet mondani partnereinknek.

Nélkülük termékeink nem tudnának ilyen mértékben fejlődni.

Öröm látni egy beszállítónak mi mindent lehet készíteni saját termékeiből és milyen sikereket lehet vele elérni. Ehhez pedig nincs szükség másra csak egy kreatív, kísérletező szakemberre.

Azoknak a partnereknek külön köszönettel tartozunk, akik problémáikat megosztják velünk. Ezzel segítik cégünket a fejlődésben. Segítenek minket abban, hogy partnereinket csak olyan termékekkel láthassuk el, ami minőségben megüti cégünk elvárásait.

Cégünk nem utasítja vissza azokat a beszállítókat, akik jó áron minőségi árut ajánlanak. Azonban amint partnereink minőségi problémákról számolnak be a termékkel kapcsolatban, más beszállítót keresünk.  Aki a kereskedelem másik alappillérét is fontosnak tartja, aki kapcsolatrendszerünket építi és akivel azonos célokat tartunk szem előtt.

Köszönjük a bizalmat és, hogy merik a Pekko Kft-t másoknak is ajánlani!

 

A Pekko Kft. csapata

joomla template 1.6

Pekko Kft.

Ócsai út 1.
H-1239 BUDAPEST

Tel / Fax: +36 1 287 3944
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.pekko.hu